Starý 04.09.2009, 02:54   #1
Saxo15
Nováčik

Registrovaný od: 30.05.2009
Štandard problem so spojenim

prosim vas pomezte mi lebo uz 2 dni mi nechce nacitat hvieydni system a newem preco uy som skusal vsetko moyne a nic nepomaha. Naposledi som sa odhlasil v stredu tesne pred restartom serveru asi o pol tretej a odvtedi nejde. Som prihlaseni ces pauyicku ale skusil som ces kamosou nik ktori ma na darkorbit prihlaseni a ide len moj mi nejde. Prosim poradte co mam spravit prehliadac mam firefox.
Saxo15 je offline   Odpovedať s citátom
Starý 04.09.2009, 15:56   #2
RKO
F Moderator Darkorbit

Obrázok užívateľa RKO

Registrovaný od: 13.02.2009
Štandard

Zkus následující Informácie k programu Flash Player
vymaž cache soubory FlashPlayeru potom by mělo vše fungovat v pořádku
RKO je offline   Odpovedať s citátom
Starý 04.09.2009, 17:00   #3
.KrteK.
Nastupujúci autor

Obrázok užívateľa .KrteK.

Registrovaný od: 09.11.2008
Štandard

Zdravím RKO,

pripájam sa do tejto diskusie, nakoľko viem o probléme, ktorý trápi hráča saxo15 a aj mi záleží na tom, aby mu bola poskytnutá podla možností použitelná rada, lebo sme spoluhráči v jednom klane. Pokúsili sme sa riešit ten problém s načítavaním okna, ale s takouto chybou som sa žial nestretol a preto nevieme ako ďalej.
Jedná sa konkrétne o to, že z jedného notebooku sa na jednom účte otvorí hviezdny systém a na druhom účte sa ten hviezdny systém už nenačíta. Stále hovoríme o tom istom notebooku, o tom istom flash playeru, len účty sa zmenili. Može vôbec premazanie cache ovplyvnit niečo, ked v jednom prípade načítavanie prebehne tak ako má a v druhom prípade už nie?
Uvediem pre úplnosť, že prihlasovanie sa na jeden účet prebieha presmerovaním z iného herného portálu.
Vopred ďakujem za každú radu.
.KrteK. je offline   Odpovedať s citátom
Starý 04.09.2009, 17:18   #4
JXP
Game Admin Darkorbit

Obrázok užívateľa JXP

Registrovaný od: 29.07.2009
Štandard

aho, opravdu to ma vliv ... cache ma ruzne podadresare a nemusi byt nutne stejna pro vsechny.

Zaroven ovsem pamatujte, ze pokud se ucet na jinem PC normalne otevre, pak s tim podpora hr opravdu nemuze nic delat a zavada je na vase PC, pripadne ve vasem nastaveni site/routeru.

DarkOrbit CZ Bible
★ Nezáleží na tom, co se pokazí, vždy se najde někdo, kdo to čekal. Mr. Murphy ★
DarkOrbit CZ manual Pravidla hry a chatu Podpisy Podpora hry DO
Bezpecnost hernich uctuSeznam F.A.Q.Problemy s prohlizecem
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K reseni technickych problemu ve hre pouzivejte vyhradne kontaktni formular dostupny primo z vaseho herniho uctu. Popis vaseho problemu formulujte vystizne a nepouzivejte diakritiku.
JXP je offline   Odpovedať s citátom
Starý 06.09.2009, 10:26   #5
Saxo15
Nováčik

Registrovaný od: 30.05.2009
Štandard problem to newiriesilo

CAW. Skusil som vsetko co ste tu napisali aj windovs novi a flash a aj tak mi to nejde. Dojdem stale k obrasku kde je nahravam hviezdny system a nevipise mi tam nic ani tie rady. Uz fakt newem ze co mam spravit a som velmi smutni lebo uz som tam bol celkom dobri>
Vlastná štatistika Tvoja dnešná hodnosť Firmy Klany Rebríček TOP-užívateľov Skúsenosti Česť Zničené lode Zničení votrelci Prehľad nadpisov TDM - Celkový rebríček firiem TDM - Celkový rebríček užívateľov TDM - Denný rebríček užívateľov LH3 Denné rebríčky Šampionát Letných hier Spaceball GB, najlepšie časy brány Alfa GB, najlepšie časy brány Beta GB, najlepšie časy brány Gama GB Najlepšie časy brány Delta GB, počet brán Alfa GB, počet brán Beta GB, počet brán Gama GB počet brány Delta

Ahoj Saxo15,

Tvoja aktuálna pozícia v rebríčku je 5.653

Nazbieral si 169.005.234 bodov skúseností a získal si 833.871 cti.

Tvoj aktuálny level je 16.

Zničil si 87 vesmírnych lodí a 17.083 votrelcov.

Tvoj klan Hviezdny samotári [★HS★] je v rebríčku klanov na 422. mieste

ani specialky nemozem robit a suport napisal abi sme tam nepisali ze technici pracuju a nic s toho. Ak mi vies este poradit niecim tak ta prosim a vopred vdaka.
Saxo15 je offline   Odpovedať s citátom
Starý 06.09.2009, 13:08   #6
RKO
F Moderator Darkorbit

Obrázok užívateľa RKO

Registrovaný od: 13.02.2009
Štandard

Zkoušel jsi se přihlásit i přes jiný prohlížeč ?
Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera, Google Chrom...
Pokud ti výše napsané rady nepomohli tak je možnost, že je to způsobeno prohlížečem... a jestli to nebude prohlížečem tak to bude asi v tvém připojení k internetu.
Já do tvého PC nevidím takže můžu jen spekulovat čím to může být...
RKO je offline   Odpovedať s citátom
Starý 02.10.2009, 09:38   #7
daRKer1977
Nováčik

Registrovaný od: 06.09.2009
Štandard

ja mam tiez problem a potrebujem radu.Vo firemnom PC na mozille cez mobil a Orange to slape v poriadku. Akonahle sa pripojim na firemny internet vyuzivajuci proxy, neprihlasi ma do hry. v IExplorery ma prihlasi a hned aj odhlasy. neviem si s tym rady.... ked vypnem proxy, internet nejde vobec....kto poradi???
daRKer1977 je offline   Odpovedať s citátom
Starý 02.10.2009, 09:49   #8
[clubber]
Supporter

Obrázok užívateľa [clubber]

Registrovaný od: 25.08.2008
Štandard

Mas blokovany v praci port ktory brani spojeniu aby si sa vedel prihlasit do hry na mapu. To je skor otazka na prevadzkovatela siete v tvojej praci.

[clubber] je offline   Odpovedať s citátom
Starý 02.10.2009, 10:43   #9
daRKer1977
Nováčik

Registrovaný od: 06.09.2009
Štandard

ale s tym predsa nemozem ist na IT oddelenie da sa to nejak obist alebo s tym nieco urobit???
daRKer1977 je offline   Odpovedať s citátom
Starý 02.10.2009, 11:01   #10
[clubber]
Supporter

Obrázok užívateľa [clubber]

Registrovaný od: 25.08.2008
Štandard

Hmm neviem ti povedat. Podla toho aky maju system.

[clubber] je offline   Odpovedať s citátom
Odpoveď

Funkcie témy
Pohľad

Pravidla fóra
Máte ne povolené zakladanie nových tém.
Máte ne povolené odpovedať na príspevky.
Máte ne povolené vkladanie príloh.
Máte ne povolené upravovanie svojich príspevkov.

vB kód ist Zap.
SmajlíkyZap.
[IMG] kód je Zap.
HTML-kód je Vyp.
Choď k

Formát času je v ZEC +1. Teraz je10:08 hodín.

Prevádzkované vBulletin® verzia3.6.8 (Nemecky)
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.