Bolo by dobre keby hrac mohol komunikovat s hracmi nielen cez chat ale aj skratkami akými by boly vlajky fungovalo by to takto: Biela vlajka mala by význam: Neútoč, vzdávam sa. Používala by sa tlačítkom W.
Biela vlajka tú som do obrázku nedal lebo mnoho hráčov z tejto diskusie s tou vlajkou nesúhlasilo ale ak ju tam chcete tak mate ju vyššie.
Dúfam že som splniľ všetky pravidlá.
to jediná moja vina okrem tej žiadna iná.
Nooo tak moc nesuhlasim s nikeotrym,i..s tou zelenou co by znamenala "DAKUJEM" tak to ano.Ale s tou bielou a to nwm akouze znicim vsetko tak to ne.Kazdy by daval bielu vlajku a aj tak by ti to nepomohlo.Mozxno spravit iba nieco na podakovanie
Tento prvok ako to uz bolo spomenute existuje. Je to uz preverena vec z toho pohladu.
- - - - - - -
Kazopadne pri sucastnej situacii by sa naslo vela hracov co by just koli zltej vlajke na teba zautocili
Za daslie by vela hracov provokovali cez tie vlajky a naschval by mali ine nez by bol ich umysel
- - - - - - -
Prvok je DO stavitelny no neni to podla mojho nazoru vec ktora by bola potrebna.
Su tu ine nedostatky a lepsie napady pre hratelnost a vyvazenost samotnej hry.
Neprotestoval by som ale ani nejako nejasal keby to tak aj tu fungovalo
Na našom názore nezáleží. My sme na usmerňovanie prispievateľov a čo sa týka Studne nápadov a konkrétne tvojho, nemáme k tomu zatiaľ nič. A to je len dobre. Všetko záleží na tebe a ostatných, ktorí sem vložia svoj názor.
Hra je vaša a Vy sami si ju zlepšujete. Pokiaľ by to smerovalo niekam kam nemá alebo by to bolo nerealizovateľné, už by si mal určite náš názor.
Nuž a čo ja? Dám ti radu. Linkni si na CZ fórum a skús na svojom nápade ešte popracovať. Pár vetami veľké zmeny nenarobíš.