![]() |
|
|||||||
| Pomoc | Zoznam užívateľov | Hladať | Dnešné príspevky | Fórum označiť ako prečítané |
![]() |
|
|
Funkcie témy | Pohľad |
|
|
#1 |
|
Nováčik
Registrovaný od: 16.08.2009
|
Chcel by som sa spýtať na hodnoty NQG, NQR, HPR, DPR.....čo vlastne znamenajú a akým typom treningu sa navyšujú. Viem že NQG je kondícia alebo čo znamenajú tie ostatné. Dakujem za odpoveď
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Nováčik
Registrovaný od: 02.09.2009
|
Citát:
NQG - kondicia na zapas. Navysujes ju treningom. Ak ti tato dojde prehral si aj ked mas kupeneho Cutmana. NQR - kondicia na kolo. Tato sa zvysuje z levelmi. Aj ked nie pri kazdom postupe levelu sa ti zvysi. Navysit si ju mozes dokupenim trenera alebo hudby pred bojom. HPR - to je pocet bodov ktore mozes za kolo pouzit za utok. Navysuju sa tiez podla levelu aj ked som si vsimol ze nie pri kazdom leveli stupaju. Zvysit ich mozes tym ze v rozpise uderov zadas ofenzivnu taktiku (ale o tolko bodov kolko sa zvysi podla levelu sa ti na ten zapas znizi NQG) DPR - to iste ako HPR ale na obranne udery. Tiez mozes zvysit nasatvenim defenzivnej taktiky. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Nováčik
Registrovaný od: 28.09.2009
|
Citát:
KLANAX: tak co musim spravit aby som sa potsavil ? Dokupil som si Cutmana a aj tak som sa nepostavil preco ? |
|
|
|
|