Bigpoint Board

Späť   K.O. Champs > K.O. Champs - Hra > Všeobecné otázky
Pomoc Zoznam užívateľov Hladať Dnešné príspevky Fórum označiť ako prečítané

Odpoveď

Funkcie témy Pohľad
Starý 14.09.2009, 07:15   #1
Patrik27373
Nováčik

Registrovaný od: 16.08.2009
Ausrufezeichen Hodnoty- NQG, NQR, HPR, DPR

Chcel by som sa spýtať na hodnoty NQG, NQR, HPR, DPR.....čo vlastne znamenajú a akým typom treningu sa navyšujú. Viem že NQG je kondícia alebo čo znamenajú tie ostatné. Dakujem za odpoveď
Patrik27373 je offline   Odpovedať s citátom
Starý 14.09.2009, 21:14   #2
RomanAbramovic
Nováčik

Registrovaný od: 02.09.2009
Štandard

Citát:
citát Patrik27373 Zobraziť príspevok
Chcel by som sa spýtať na hodnoty NQG, NQR, HPR, DPR.....čo vlastne znamenajú a akým typom treningu sa navyšujú. Viem že NQG je kondícia alebo čo znamenajú tie ostatné. Dakujem za odpoveď
Nazdar:

NQG - kondicia na zapas. Navysujes ju treningom. Ak ti tato dojde prehral si aj ked mas kupeneho Cutmana.
NQR - kondicia na kolo. Tato sa zvysuje z levelmi. Aj ked nie pri kazdom postupe levelu sa ti zvysi. Navysit si ju mozes dokupenim trenera alebo hudby pred bojom.
HPR - to je pocet bodov ktore mozes za kolo pouzit za utok. Navysuju sa tiez podla levelu aj ked som si vsimol ze nie pri kazdom leveli stupaju. Zvysit ich mozes tym ze v rozpise uderov zadas ofenzivnu taktiku (ale o tolko bodov kolko sa zvysi podla levelu sa ti na ten zapas znizi NQG)
DPR - to iste ako HPR ale na obranne udery. Tiez mozes zvysit nasatvenim defenzivnej taktiky.
RomanAbramovic je offline   Odpovedať s citátom
Starý 22.10.2009, 12:03   #3
klanax
Nováčik

Registrovaný od: 28.09.2009
Štandard

Citát:
citát RomanAbramovic Zobraziť príspevok
Nazdar:

NQG - kondicia na zapas. Navysujes ju treningom. Ak ti tato dojde prehral si aj ked mas kupeneho Cutmana.
NQR - kondicia na kolo. Tato sa zvysuje z levelmi. Aj ked nie pri kazdom postupe levelu sa ti zvysi. Navysit si ju mozes dokupenim trenera alebo hudby pred bojom.
HPR - to je pocet bodov ktore mozes za kolo pouzit za utok. Navysuju sa tiez podla levelu aj ked som si vsimol ze nie pri kazdom leveli stupaju. Zvysit ich mozes tym ze v rozpise uderov zadas ofenzivnu taktiku (ale o tolko bodov kolko sa zvysi podla levelu sa ti na ten zapas znizi NQG)
DPR - to iste ako HPR ale na obranne udery. Tiez mozes zvysit nasatvenim defenzivnej taktiky.

KLANAX:
tak co musim spravit aby som sa potsavil ? Dokupil som si Cutmana a aj tak som sa nepostavil preco ?
klanax je offline   Odpovedať s citátom
Odpoveď

Funkcie témy
Pohľad

Pravidla fóra
Máte ne povolené zakladanie nových tém.
Máte ne povolené odpovedať na príspevky.
Máte ne povolené vkladanie príloh.
Máte ne povolené upravovanie svojich príspevkov.

vB kód ist Zap.
SmajlíkyZap.
[IMG] kód je Zap.
HTML-kód je Vyp.
Choď k

Formát času je v ZEC +1. Teraz je00:54 hodín.

Prevádzkované vBulletin® verzia3.6.8 (Nemecky)
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.